0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Seçim…

Demokrasimiz bir kez daha önemli bir sınav veriyor bugün. Evet, yeni bir seçimle karşı karşıyayız. Her seçim döneminde olduğu gibi, bu seçim döneminde de vaatler açıklandı, suçlamalar, kavgalar gırla gitti.

Her ne kadar sancılı seçim dönemleri geçirsek de her seçim dönemimiz inanıyorum ki, bizi bir adım daha ileri götürüyor. Batı başta olmak üzere, dünyanın birçok yerinde, seçimlere katılım oranları oldukça düşük oranda, lakin bizim memleketimizde neredeyse herkes demokratik hakkı olan oyunu kullanır ve seçimini yapar.

Bir kısmı üzülür bir kısmı sevinir, ancak seçimlerimiz hep bir heyecan dalgası halinde geçer. Bir kez daha mühürler gönül verilen partilere basılacak, kutulara atılacak ve akşam saatlerinde bazıları üzülüp, bazıları sevinecek.

Her defasında, beni hem şaşırtan hem mutlu eden durum, ne kadar elektrikli bir süreç olursa olsun, herkes milletin iradesine saygı duyuyor ve hemen ardından bir sonraki seçim döneminin çalışmaları başlıyor. Oldukça sert tartışmalar olsa da hatta bel altı durumlar yaşansa da seçimin ertesi günü milletçe işimize gücümüze bakıyoruz. Tabii ki, seçim sonrası gündeminde söylenecek yazılacak çok şeyler olacak, karşıt partililer yine hal hatır soracak, dostluklarına devam edecek.

Memleketimizde parti tutmak da biraz takım tutmak gibi olduğundan, bazen tatlı atışmalara da sahne olmakta .

Lakin, sonuçlar ne olursa olsun, bu memleket hepimizin ve başka memleketimiz yok! Hülasası, bizim bizden başka kimsemiz yok.

Allah, memleketimiz için hayırlısı ne ise onu nasip etsin... Hayırlı Pazarlar...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX