0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Ne görüyorsunuz…?

İran'da bir kadın, ölüyor ya da öldürülüyor!

İran'da ortalık karışıyor, her yer yangın yerine dönüyor, başka insanlar da ölmeye başlıyor!

Özellikle, sosyal ve dijital medyada gösterilere dünyanın dört bir yanından destekler yağmaya başlıyor.

İran, ülkedeki internet bağlantısına sınırlama getiriyor.

Akabinde, dijital çağın baş aktörlerinden Elon Musk, uydudan İran'a internet sağlamaya başlıyor!

Aaa...!

Bir de bakıyoruz, Türkiye'de teröre destek ve yataklıktan cezaevinde yatan bir partinin genel başkanı saçlarını kazıtıyor!

Yetmiyor, söz konusu partiden belediye başkanı seçilip, tıpkı genel başkanı gibi teröre destek ve yataklık suçundan görevden alınan Hoca lakaplı birisi daha saçlarını kazıtıyor!

Sebep...?

Sözümona, İran'da ölen ya da öldürülen Masha Amini'nin ölmesi ya da öldürülmesine karşı yapılan gösterilere destek vermek!

Bakınız, aşağıdaki gösteriye (!)

Fotoğraf bize ne kadar tanıdık değil mi?

Devamında da iç kamuoyuna masum, şirin görünmek için beyanatlar verilmeye başlanıyor(!)

Neymiş efendim, tamam devletin adı ona göre sadece TC ve bu TC faşist bir devlet(!), ama kendisinin de masumane hataları olmuşmuş(!)

Neymiş efendim, vakti zamanında Diyarbakır Meydanı'nda, "Diyarbakır Meydanı'na Apo'nun heykelini dikeceğiz" beyanı yanlış anlaşılmalara sebep olmuş(!) garibim aslında haddi aşan bir beyanda bulunmamalıymış(!)

Fotoğrafta amblemi olan cani terör örgütüne, binlerce can verdik.

Evlatları, bu söz konusu parti tarafından kandırılıp dağa çıkarılıp, çatışmalarda en ön saflara sürülen çocukların anaları gün değil, hafta değil, ay değil kaç yıldır bağırları yanık bir şekilde evlat nöbeti tutmakta!

Bir genel başkan, siyaset yaptığı ülkenin çocukları can verirken neden saçlarını kazıtma ihtiyacı görmez de şimdi İran'da ölen ya da öldürülen kadın için saçlarını kazıtarak destek verir?

Çünkü o genel başkan, hemen yanı başımızda sözümona devlet kurmaya çalışan eli kanlı cani, bizdeki adıyla PKK, İran'daki adıyla PJAK, Suriye'deki adıyla PYD YPG 'dan emir aldı ve saçlarını kazıttı.

Peki, eli kanlı terör örgütüne kim akıl verdi?

Elbette ki, ABD...!

İmdi...!

Bütün bunlara bir de, başta CHP ve İYİ Parti'nin bu genel başkan ve partisini önümüzdeki seçimlerin sonucunu tayin edici parti olarak görmelerini, altılı masanın altında da korumaya almalarını ekleyin...!

Bir de bizim sosyalistlerin, ipi ABD emperyalizminin elinde olan bir partiye, hemen hemen her alanda destek vermelerini ekleyin...!

Ne görüyorsunuz...?

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX