0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

CHP’ye PKK’nın önünde diz mi çöktürtülüyor?

Her şeyden önce altını çizerek şunu yazayım ki, bundan sonra yazacaklarımı okuyanlar bendenizi, hariçten gazel okuyan, sol özellikle de CHP hakkından hiçbir şey bilmeyip ahkâm kesen biri olarak okuyup da anlamasınlar!
Birincisi amcam merhum Kemal Yenilmez Türk solunun önemli aktörlerinden olup, TİP (Türkiye İşçi Partisi) Genel Başkanı Behice Boran ile yol arkadaşlığı yapmış biridir! Ömrü sendikal hareketler içerisinde geçmiş, 40 yılı aşkın meslek hayatında sürgünden sürgüne gitmiş birisidir!
Amcam Kemal Yenilmez ne zaman aklıma gelse, onu, içerisinde birkaç iş çamaşırı ve gündelik ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerin olduğu siyah çantasıyla hatırlarım. Şunu da belirteyim ki, her sohbetimizde de kendisi, ‘’Tayyip Bey doğru yapıyor, inşallah gadre uğramaz’’ da demiştir!
Bir dönem CHP Genel Sekreterliği, daha sonrasında da Ak Parti kabinesinde Kültür Bakanlığı yapmış Sayın Ertuğrul Günay Bey’i de, o dönemlerde CHP Ordu İl Başkanlığı görevinden tanır bilirim.
Hülasa, sol, sosyalizm komünizm konulu dergileri, kitapları daha çocukluğunda okumuş, o türküleri çocukluğunda dinlemiş, eski tüfek solcuların sohbetini dinlemiş birisiyimdir!
Buyurun, sizi daha da şaşırtayım, o yıllarda Genç Öncüler hareketinin içerisindeydim!
Peki, neden nasıl yolum ayrıldı?
Sülalemizde tek sağcı, hatta ülkücü amca oğlum Ertuğrul Yenilmez idi ve bana sürekli sosyalist, komünist öğretinin, ‘’Din afyondur’’ söylemini anlatırdı!
Bir Ramazan gününde uğradığım örgüt binasında gördüğüm manzara, beni iki arka sokaktaki Ülkü Yolu Derneği’ne çevirdi!
Bütün bunları yazdım ki, bundan sonraki yazacaklarım çok daha iyi anlaşılabilsin.
Bugün gidin bizim Ordu’nun Karaağaç Köyü’ne tüm CHP’liler namazında niyazında ve en ufak milli konularda beline tabancasını takıp cepheye koşacak yapıda insanlar görürsünüz. Her biri de dünün ASALA bugünün PKK’sına lanet okurlar ve her biri de bu iki eli kanlı terör örgütüyle vuruşmak için can atarlar!
Sadece bizim Ordu Karaağaç Köyü CHP’lileri mi, CHP’ye gönül ve oy verenlerin kahir ekseriyeti de böyledir, daha farklı olmaları da beklenemez, çünkü CHP Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın kurduğu altı okundan birinin milliyetçilik olduğu bir partidir ve daha sonrasında da merhum Ecevit’in Kıbrıs Barış Harekâtını yapan CHP’dir!
İşte, şimdi duralım ve bugünkü CHP’ye bir bakalım, öyle çok öncesine değil şu son bir hafta da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun CHP’de, Halk Tv’de yaptığı açıklamalara bakalım!
Her daim derim ve son nefesime kadar da diyeceğim, sol değişmez özellikle de ateist, Marksist, Leninist terör örgütü mensubu solun olmazsa olmazı suratında maske gibi taşıdığı naylon sırıtış! Azıcık ‘’Hu’ deseniz buruşup ağlaşan, siz arkanızı döndüğünüzde de kin, nefret ifadesi kaplayan surattaki, o naylon maske!
Neymiş efendim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti cinayet işleyemezmiş!
Bakarsanız ne kadar doğru bir söz!
Peki, kimi öldürmüş Türkiye Cumhuriyeti Devleti?
Sakine Cansız isimli eli kanlıyı!
Kim bu, Sakine Cansız?
PKK’nın kurucularından birisi...
Hani, şu Tunceli’ye döşediği mayınlarla paramparça olarak can veren şehit olan Ayaz ve Nupelda’nın katili!
Erbil’de hariciyemizi şehit eden kim, PKK!
Bugünkü CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ne diyor, ‘’Sakine Cansız’ı terörist olarak görmüyorum’’ diyor!
Bunun anlamı şudur, özellikle son seçimlerle başlayan HDP, dolayısıyla PKK CHP iş birliği, başta CHP ve bu ülke için çok tehlikeli bir boyuta gelmiştir!
Hem de Cumhuriyetin 100.yılı yaklaşırken, insanın aklına şu soru geliyor, ‘’Birileri 100 yıl öncenin intikamını almak için CHP’ye 100 yıl öncenin Ermeni ve Rum taşnakların devamı ASALA, onun da devamı PKK’nın önünde diz çöktürmeye mi çalışıyor?’’!

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

Benden demesi

16 Nisan 2024

Distopya

14 Nisan 2024

Gerçekten o kadar etkili miyiz dünyaya?

11 Nisan 2024

Seçim mi seferberlik mi?

09 Nisan 2024

Beceremedi

07 Nisan 2024

Yerel yönetimler

04 Nisan 2024

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX