Zayıflık için açlığa gerek yok! Bu çaylar iştah kesiyor

Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2024 Cuma 14:24:00

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024 Cuma 14:24:00

Birçok insan zayıflamak için aç kalıyor. Oysa kilo almanın bir sebebi de haddinden fazla aç kalmak. Zayıflama çayları kilo vermenin yöntemlerinden biri. Peki, hangi çaylar zayıflatır? Cevabı haberimizde…

GUNES.COM

ABONE OL

Aç kalıyorum ama yine de zayıflayamıyorum diyorsanız henüz zayıflama çaylarından haberiniz yok demektir. Çünkü zayıflamak için tek çözüm aç kalmak değildir.

ZAYIFLAMA ÇAYLARI

Zayıflamaya yardımcı olan çaylar size inandırıcı gelmeyebilir. Ancak doğru okudunuz, rahatlatıcı bir fincan çay sizi zayıflatabilir.

Nane çayı

Nane çayı sindirimi hızlandırır. Fazla kalori yakmak için her gün bu karışımdan bir fincan içmek en iyisidir. Bu çay yemek yeme isteğinizi de azaltacak ve böylece yemeniz gerektiği kadar yemenizi sağlayacaktır.

Tarifi

Bir kaşık taze/kuru nane yaprağı alıp kaynar suya ekleyerek nane çayı hazırlayın. Yaprakları 5 dakika kaynatın ve ardından suyu süzün. Çayınızı biraz tatlı seviyorsanız bal ekleyin.

Gül çayı

Yapımı en kolay ve en lezzetli olan gül çayı, vücuttaki tüm toksinleri temizlediği için kılık değiştirmiş bir nimettir. Ayrıca, kabızlığı önlediği için, gül çayı tüketimi metabolizmanızın yerinde olmasını sağlar.

Tarifi

Taze gül yapraklarını bir kaşık çay yaprağı ile karıştırıp 4-5 dakika kaynatarak gül çayı hazırlayabilirsiniz.

Yeşil çay

İnsanlığa bir armağan olan yeşil çay metabolizmayı hızlandırmakla kalmaz, aynı zamanda yağ yakımına da yardımcı olur.

Siyah Çay

Düzenli olarak içmemize rağmen, çoğumuz siyah çayın kilo vermeye yardımcı olduğunun farkında değiliz. Siyah çay kan şekeri seviyesini kontrol etmeye yardımcı olur ve iştahı büyük ölçüde keser.