0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Temmuz 2020 Cumartesi 14:13:00 - Güncelleme:18 Temmuz 2020 Cumartesi 14:17:00

Sosyal medya fenomeni çift Yavuz ve Merve e-ticarete girdi

Sosyal medyada 2 milyon takipçiyi aşarak fenomen haline gelen Yavuz ve Merve çifti flaş bir karar alarak ticarete girdi.

Sosyal medya platformları kimine göre eğlence olurken kimileri için de kazanç kapısı haline dönüştü. Yavuz ve Merve çifti de dev sosyal medya platformu Instagram üzerinde 2 milyon takipçiyi aşınca hayali olan iş için ilk adımı attı ve sosyal medya üzerinden ticarete başladı.

E-Ticarete farklı bir boyut kazandırmayı planlayan Yavuz ve Merve çifti sattıkları ürünlere ilginin yoğun olduğunu kaydetti. Tesettür giyim üzerine başladıkları ticaretle ilgili açıklama yapan çift eleman arayışı içerisinde olduklarını da kaydetti. Konuya ilişkin açıklama yapan Yavuz Merve çifti “Bilindiği üzere dijitalleşen dünyada gelir elde etmek için insanlar kendi işlerini kurmaya başlıyor. Bu işe başlarken aklımızda kendi işimizi kurmak ve bu iş üzerinden para kazanmak geçiyordu. Bizde yapabileceğimiz bir işe girerek muhafazakar kesim için tesettürlü giyim mağazası kurma kararı aldık. Müşterilerimiz Instagram hesabımız üzerinden ve WhatsApp ile birlikte bize ulaşarak alışveriş yapabilir.” dedi.

Etiketler : sosyal medya fenomen merve yavuz
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX