0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Kasım 2020 Çarşamba 09:43:00 - Güncelleme:11 Kasım 2020 Çarşamba 09:43:00

Veterinere 'Kedimi öldürdün' davası

Antalya Muratpaşa İlçesi'nde yaşayan Tuğba Yurttaş, 5 yıl önce sokak hayvanlarına yem verdiği sırada hastalıktan ölmek üzereyken bulduğu kediyi sahiplendi.

Tedavilerini yaptırdığı kediye Mischa adını veren Tuğba Yurttaş, ona yıllarca özveriyle baktı. Yurttaş kısa süre önce, boşaltım sistemindeki rahatsızlık nedeniyle kedisini veteriner S.K'ye götürdü. 10 gün tedavi gören Mischa'nın ölüm haberini alan Yurttaş, yanlış tedavi uygulandığını öne sürerek, veteriner hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yurttaş, veterinerin 10 gün boyunca bütün ısrarlarına rağmen kendi bildiğini yaptığını, bu nedenle kedisinde organ yetmezliği oluştuğunu iddia etti. Veterinerin ihmalinin bulunduğunu savunan Yurttaş, "Yaklaşık 30 sokak hayvanının her gün karnını doyuruyorum. Hayvanlar benim ailem gibi. Mischa ile çok büyük bir bağımız vardı. Çok üstüne düşüyordum. O benim evladım gibiydi. Üzerine o kadar titriyordum ki ölümü benim için çok sarsıcı oldu, çok yıkıldım. Yokluğunu alışabilmiş değilim" ifadesini kullandı. 

Etiketler : Tuğba Yurttaş kedi dava Mischa veteriner
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX