0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ağustos 2021 Cuma 09:30:00 - Güncelleme:13 Ağustos 2021 Cuma 09:30:00

Uzman Astrolog Özlem Recep ile günlük burç yorumları - 13 Ağustos

Bugün burçları neler bekliyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? Günün şanlı burçları neler? İşte Astrolog Özlem Recep yorumuyla 13 Ağustos Cuma günlük burç yorumları...

BALIK: HAYATININ AKIŞINI DEĞİŞTİRECEK KİŞİYLE TANIŞMASI MÜMKÜN

TERAZİ: GÖNÜL OLAYLARINDA KENDİNİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDECEK

YENGEÇ: SÜRPRİZ TELEFON GÖRÜŞMELERİNE HAZIRLIKLI OLMALISINIZ

AKREP: KARARSIZ KALDIĞI KONULARI TEK TEK SONUCA BAĞLAMA ZAMANI

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan):

Uzunca süredir hem fiziksel hem de ruhsal manada çok gerildiniz. Bugün itibariyle ruhsal dünyanızda bir aydınlanma başlayacak. Ummadığınız parasal kaynaklara ulaşabilecek yeni projeler kapıda gözüküyor. Eşiniz ile aranızdaki uyum yavaş yavaş eski günlerdeki halinize dönmeye başlamak üzere. Bazı özel konularla alakalı akıl karışıklığı yaşadığınız bir süreç içerisinden geçtiyseniz şimdi karar verme zamanı.

Boğa Burcu (21 Nisan- 20 Mayıs)

Burcunuzun karşısında gerçekleşen Yeniay ile birlikte oldukça yorgunsunuz. Kendinize özen göstermeli, beslenmenize ve yardımcı ek gıdalar almaya özen göstermelisiniz. Kalbi boş olan Boğa burçları önümüzdeki günlerde aşka hazırlansın. Hayatında sevdiği kişi olan Boğalar ise eşlerinden alacakları destek ile oldukça mutlu olacaklar.

İkizler Burcu (21 Mayıs- 20 Haziran)

Yorgun enerjiler ile güne başlamış olabilirsiniz. Güne derin bir nefes alarak başlamanız ve sevdiğiniz kişiden alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek. Yeni iş teklifleri kapıda, o güzel enerjinize ihtiyacınız olacak. Dolayısıyla günü mümkün olduğunca dinlenerek geçirmek sizi toparlayacaktır.

Yengeç Burcu (21 Haziran- 22 Temmuz)

Aşk ve sevgi konularında kendinizi çok şanslı hissedeceğiniz bir gün. Uzunca süredir çocukları ile görüşemeyenler bugün itibariyle kavuşacakları bir gün. Arkadaşlardan yana ani biten giden dostlukların yanında sağlam güvenebildiğiniz kişilerin olması sizi yüreklendiriyor.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Yeni bir haneye taşınmak için adım atabilirsiniz. Uzunca süredir içsel sıkıntı yaratan pek çok konunun aydınlığa ulaşacağı güzel enerjiler sizinle birlikte. Yeni iş teklifleri, plan ve projeler sizinle birlikte olacak. Yavaş ama kararlı adımlarla yükselişe geçeceğiniz enerjiler sizinle birlikte olacak.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Bugün elinize sürpriz paralar geçebilir. Aşk ve ilişkilerde sürpriz flörtler ve beraberliklere kapınızı açabilirsiniz. Umulmadık projeler kapınızı çalmak üzere, enerjinizi toparlamalı ve ses getireceğiniz günlerin tadını çıkarmalısınız.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Yorgun enerjiler ile güne başlamış olabilirsiniz. Gün içerisinde uzunca süredir değersizlik gördüğünüz pek çok kişiden sürpriz telefonlar ve haberler sizinle birlikte olacak. Sevdiğiniz kişi ile birlikteliğinizde yeni bir döneme geçmeye hazırlanabilirsiniz.

Akrep Burcu (24 Ekim- 21 Kasım)

Sizin için yeni bir gün başlıyor. Uzunca süredir problem yaşadığınız hangi konu var ise şimdi çözüme ulaşma ve mutluluğu yakalama vakti. Yer değişikliği yapmak isteyen Akrep burçları gün içerisinde yeni bi rev bulabilir. Sevdiğiniz kişilerden destek alacaksınız.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Hayallerinize ulaşmak için niyet edebilirsiniz. Dileklerinizin kabulü için dua edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin desteğini almak sizi çok mutlu ederken, değer görmenin sevincini yaşayacaksınız. Kalabalık toplulukların arasından tanışacağınız yeni bir arkadaşınız ileride sizi hayallerinize ulaştıracak türden. Yeni arkadaşlıklara ön yargılarınızı kırarak başlayabilirsiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün aile büyüklerinizin desteğini alırken kalbinizin üzerinden büyük bir yükün kalktığını hissedeceksiniz. İş hayatınızı değiştirmek istiyorsanız bugün iş başvuruları yapabilirsiniz. Gün içerisinde uzun süredir haber alamadığınız dostlarınızdan haber alabilir ve sevinç yaşayabilirsiniz. Kendinizi yıprattığınız pek çok konunun geride kalacağı güzellikler önümüzdeki günlerde sizinle birlikte olacak, birazcık sabır.

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

Uzunca süredir hayal ettiğiniz pek çok konunun çözüme ulaşacağı enerjiler sizinle birlikte olacak. Kısa ya da uzak seyahatler aniden gündeminizde olacak. Mahkeme ve vatandaşlık prosedürlerinizle ilgili başvurularınızı bugün itibariyle yapabilir ve güzel gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Ruhsal manada tek başınıza kaldığınızı düşündüğünüz günlerden geçerken bir anda mucizelerin sizinle birlikte olduğunu keşfedeceksiniz. Yaşayacağınız eş zamanlıkları bugün not almalısınız. Hayatınızdaki pek çok problemin çözümü bu eş zamanlıkların takibi ile neticelenebilir. Uzunca süredir kalbi boş olan Balıklar, sürpriz aşklara yelken açabilir.

Etiketler : Uzman Astrolog Özlem Recep burçlar günlük burçlar
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX