0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2022 Salı 19:30:00 - Güncelleme:20 Eylül 2022 Salı 19:30:00

Steteskoplu Herkül! Bölge şampiyonu oldu

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Volkan İğdir, 8 yıldır tutkuyla sürdürdüğü vücut geliştirme sporunda hedef büyütüp yarışmaya katıldı. İlk yarışmada şampiyon olan İğdir'in yeni hedefi Türkiye şampiyonluğu.

ÜNİVERSİTE SON SINIFTA BAŞLADI

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Op. Dr. Volkan İğdir, 8 yıl önce üniversite son sınıftayken vücut geliştirme branşıyla ilgilendi. Mesleki kariyerini sürdürürken vücut geliştirme branşında da hedef büyüten İğdir, Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen Ankara Bölge Şampiyonası'na katıldı.

İLK YARIŞMADA ZİRVEYE ÇIKTI

Rakiplerini geride bırakarak bölge şampiyonu olmayı başaran İğdir, şimdi 21-25 Eylül'de İstanbul'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor. Malatyalı olan Op. Dr. Volkan İğdir, "Vücut geliştirme benim için büyük bir tutku haline geldi. Yaklaşık 8 yıldır haftanın neredeyse 6 günü idman yapmaya devam ediyorum" dedi.

BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

İğdir, "Hem mesleğim hem de hobim beni hayata çok daha sıkı bağlıyor. İyi ki hekimim ve iyi ki bu sporla uğraşıyorum" ifadelerini kullandı.

HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONASI

Doktor İğdir, Türkiye Şampiyonası'nda da başarı elde edip Türkiye şampiyonu olmak istediğini ve nihai hedefinin de dünya şampiyonasında ülkesini gururla temsil etmek olduğunu dile getirdi.

Etiketler : volkan iğdir vücut geliştirme şampiyon
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX