0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Kasım 2019 Cuma 11:44:00 - Güncelleme:08 Kasım 2019 Cuma 11:47:00

Okul öncesi Mevlid Kandili sanat etkinlikleri: Mevlid Kandili boyama etkinlikleri

Okul öncesi Mevlid Kandili sanat etkinlikleri, Mevlid Kandili boyama etkinlikleri arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Bugün Mevlid Kandili idrak ediliyor. Mevlid Kandili, peygamber efendimizin doğduğu Hicri Rebiülevvel ayının on ikinci gecesidir. Emeviler ve Abbasiler dönemlerinde kutlama örneğine rastlanmayan bu gece için ilk kutlama, hicretten yaklaşık üç yüz elli yıl sonra Mısır’da Şii Fatımi Devleti döneminde yapılmıştır.Bugüne özel okul öncesi etkinlikler yapmak isteyen öğretmenler internette etkinlik örneklerini araştırıyor. Mevlid Kandili boyama etkinlikleri ile okul öncesi Mevlid Kandili sanat etkinlikleri haberimizde yer alıyor...

Bugün 8 Kasım Cuma.. Mevlid Kandili idrak ediliyor. Mevlid Kandili, peygamber efendimizin doğduğu Hicri Rebiülevvel ayının on ikinci gecesidir. Emeviler ve Abbasiler dönemlerinde kutlama örneğine rastlanmayan bu gece için ilk kutlama, hicretten yaklaşık üç yüz elli yıl sonra Mısır’da Şii Fatımi Devleti döneminde yapılmıştır. Mevlid kelime anlamı olarak doğum zamanı anlamına gelir. Şiiler Rebiülevvel ayının 17’nci geceyi 18’inci güne bağlayan gece, Sünniler ise 11’inci geceyi 12’nci güne bağlayan günü Mevlid gecesi olarak adlandırırlar. Bu iki tarih arasındaki hafta da Kutlu Doğum Haftası olarak ilan edilmiştir. 

Bugüne özel okul öncesi etkinlikler yapmak isteyen öğretmenler internette etkinlik örneklerini araştırıyor. Mevlid Kandili boyama etkinlikleri ile okul öncesi Mevlid Kandili sanat etkinlikleri haberimizde yer alıyor.

OKUL ÖNCESİ MEVLİD KANDİLİ SANAT ETKİNLİKLERİ

 

MEVLİD KANDİLİ BOYAMA ETKİNLİKLERİ

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX