0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Kasım 2022 Cuma 18:11:00 - Güncelleme:25 Kasım 2022 Cuma 18:11:00

Meteoroloji'den Doğu Karadeniz'e "yoğun kar" uyarısı

Kaynak: AA

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'e kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Bölgenin yüksek kesimlerinde ise kar yağışı görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Doğu Karadeniz'de beklenen yağışların Giresun, Trabzon ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli yağmur ile sağanak, Rize il geneli ile Giresun ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer şiddetli yağmur ve sağanak, bölgenin yükseklerinde kuvvetli karla karışık yağmur ile yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Bölgenin sahil şeridinde rüzgarın kuzeybatı yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ile yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.

Etiketler : Meteoroloji Doğu Karadeniz yoğun kar yağışı Kar Yağışı Sağanak
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX