0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Temmuz 2021 Cumartesi 17:57:00 - Güncelleme:24 Temmuz 2021 Cumartesi 18:10:00

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında yangın ve patlama

İstanbul Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında çalışan metro aracında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, hattaki seferler geçici olarak durduruldu.

M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında sefer yapan bir metroda, elektrikten kaynaklandığı belirtilen bir yangın meydana geldi.

Bunun üzerine vatman, aracı Veysel Karani-Akşemsettin İstasyonu'na çekerek yolcuları tahliye etti. Daha sonra patlamalar duyulan metroya gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü.

METRO İSTASYONU GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Ekipler, arızanın giderilmesi için çalışırken, metro istasyonu yolcu taşımacılığına geçici olarak kapatıldı.

Durağa giden yolcular, yetkililer tarafından otobüs duraklarına yönlendirildi.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kazım Karabekir-Mahmutbey arasında yapılmaktadır. Çırçır-Kazım Karabekir istasyonları arası İETT otobüsleri ile hizmet verilecektir" denildi.

Etiketler : M7 Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı Metro İstanbul
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX