Maskeli beşlerden korkunç soygun 

Yayın Tarihi: 31 Ocak 2016 Pazar 00:00:00

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016 Pazar 00:00:00

Beykoz'da lüks bir villaya giren yüzleri maskeli 5 kişi, önce anne ve oğlunu bağ ladı. Sonra yaklaşık 3 bin dolar, ziynet eş- yaları ve evin önündeki cipi çalarak kaçtı. 

Yüzleri maskeli 5 kişi, Beykoz'daki lüks bir sitedeki dört katlı villada korku dolu anlar yaşattı. Açık bahçe kapısını fırsat bilen hırsızlar kameralarla güvenliği sağlanan siteye kolayca girdi. 

Evdekileri bağladılar

Şüpheliler, salondaki kadını ve üst kattaki oğlunu, el ve ayaklarından ip ve koli bandıyla bağladı. Soyguncular, yatak odasında yaklaşık 3 bin dolar para ve değerli dört kol saati ile bir otomobil anahtarını alarak kaçtı. Otoparkın otomatik kapısı açılmayınca yine ev sahibine ait bir başka araçla evden uzaklaştı. Hırsızlar villadan gidince kadın, bileklerindeki bağı çözmeyi başardı. İplerden kurtulan kadın oğlunu da çözüp polisi aradı. 

Rusça konuşuyorlardı

Polisler, mağdur kadının ifadesini aldıktan sonra çalınan cipi, bir saat içinde Beykoz civarında terk edilmiş halde buldu. Villada da çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Öte yandan beş hırsızın aralarında Rusça konuştuğu öğrenildi. Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.