0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Eylül 2022 Pazar 18:00:00 - Güncelleme:25 Eylül 2022 Pazar 18:00:00

Konser geliri çocukları sevindirdi

Düzce'de Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nce kitapsız köy okulu kalmaması için düzenlenen "Bir Kitap Bir Şarkı" projesi kapsamında gerçekleştirilen konserden elde edilen kitaplar öğrencilerle buluşturuluyor. Konserde bağışlanan yaklaşık 1000 kitap köy okullarına dağıtılıyor.

Gençlik Merkezi Müdürü Samet İnce, projenin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Kitapların köy okullarına dağıtımına başlandığını dile getiren İnce, "Proje kapsamında Çalıcuma İlkokuluna geldik. Amacımız, halkımıza konser vermek, gençlerimizin yeteneklerini sergilemesi ve buradan elde ettiğimiz kitapları da genç beyinlerle buluşturarak onların düşünce dünyalarına katkıda bulunmaktı." diye konuştu.

İnce, yeni bir proje hedeflerinin olduğunu anlatarak, "Bu anlamda düzenlediğimiz ilk projemiz oldu. Tabii bunun devamını yapacağız. Bu yıl da sıkı bir şekilde bu tarz projelere hazırlanıyoruz. İlk etapta hedefimiz 1000 kitaptı şimdi ise yeni hedefimiz 10 bin kitap. Hedeflerimizi hep büyük tutuyoruz. Projeyi gerçekleştirip kitapları da öğrencilere hediye etmek hayalimiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler : düzce konser çocuk
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX