0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Eylül 2020 Salı 10:55:00 - Güncelleme:29 Eylül 2020 Salı 10:55:00

İstanbul Valiliği'nce alınan kademeli mesai uygulaması İstanbul'da trafiğe de nefes aldırdı

Kaynak: İHA

ABONE OL

Toplu taşıma araçlarındaki yoğunluğu hafifletmek, koronavirüste vaka artışının önüne geçmek için İstanbul Valiliği'nce alınan karar sonrası uygulanan kademeli mesai İstanbul trafiğine de rahat nefes aldırdı

İstanbul'da, koronavirüsle mücadele kapsamında başlayan kademeli mesai uygulaması trafiğin rahatlamasını sağladı. Şehrin en işlek noktalarından olan Cevizlibağ'da azalan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

Koronavirüsle mücadelede toplu taşıma ve araç trafiğindeki yoğunluğu azaltmak için kademeli mesai uygulaması kararı alındı. İstanbul’da başlayan kademeli mesai uygulamasında vardiya sistemiyle görev yapan kurum ve kuruluşların mesai başlangıçları aralıklı saatlere bölündü. Kademeli mesai uygulamasının başlamasıyla toplu ulaşımda ve araç trafiğinde rahatlama gözlendi. Normal günlerde sabah saatlerinde trafiğin durma noktasına geldiği işlek noktalarda akıcı bir trafiğin olduğu görüldü.

Etiketler : istanbul koronavirüs kademeli mesai istanbul trafiği
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX