0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Ağustos 2020 Pazartesi 10:17:00 - Güncelleme:31 Ağustos 2020 Pazartesi 10:17:00

Fatih'te düğün konvoyunda havaya ateş eden kişi gözaltına alındı

Kaynak: DHA

ABONE OL

İstanbul Fatih'te trafiği tehlikeye atacak bir biçimde ilerleyen düğün konvoyunda havaya ateş açıldı. Polisin müdahale ettiği olayda 1 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Fatih'te Turgut Özal Millet Caddesi'nde yaklaşık 10 araçlık düğün konvoyundan seyir halindeyken havaya ateş eden kişiler, zaman zaman araç camlarından dışarı sarkarak trafiği tehlikeye attı.

Gelin arabasının önünü de kesmeye çalışan konvoydaki araçlar bir süre trafiğin durmasına neden oldu. Tabanca ile havaya ateş etmeye devam eden konvoydaki kişiler, polis denetimine yakalandı.

Yunus polisler tarafından durdurulan konvoyda bir ruhsatsız tabanca ve 4 adet mermi ele geçirildi. Tabancayla havaya ateş eden M. Ö. gözaltına alınırken konvoydaki araçlara da koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle ceza kesildi.

Etiketler : Yunus polisler polisler emniyet Turgut Özal Millet Caddesi Fatih İstanbul Düğün konvoyu Düğün konvoyu silah
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX