0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Nisan 2017 Cuma 13:53:00 - Güncelleme:21 Nisan 2017 Cuma 13:56:00

Esra Erol bile şoke oldu! İzdivaçta büyük skandal!

Esra Erol'un sunduğu İzdivaç programından damat adaylarından Gökhan'ın herkesten sakladığı sırrı stüdyodakileri şoke etti. Programda "kuzenim" diye tanıttığı Zehra adındaki genç kadının Gökhan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

 

Esra Erol'un sunduğu İzdivaç programında, "kuzenim" diye tanıttığı Zehra adındaki genç kadının Gökhan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Bu skandallar karşısında Esra Erol bile şoke oldu. Stüdyoda büyük şaşkınlık yaşandı.

 

EKRANDA OLANLAR GERÇEK DEĞİL!

 

Esra Erol bahsedilen Zehra adındaki genç kadını yayına bağladı. Zehra damat adayını Instagram'dan ekleyip talip olduğunu ifade ederek şunları söyledi: Kendisine mesaj attım. Daha sonra AVM'de görüştük. Telefon numaralarımızı verdik. Daha sonra kendisine Emel Hanım talip gelmişti, ben o zaman kendisini hiç aramadım. Ondan sonra beni aradı ve beni tanımak istediğini söyledi."

 

Damat adayı Gökhan'ın görüşmesini kabul eden Zehra, ilişkilerinin başladığını söyleyip yaşadıklarını anlattı. Zehra sevgiliyken Gökhan'ın ekranda olanların gerçek olmağını söyleyerek taliplerini aramaya devam etmiş.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX