0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2017 Perşembe 10:46:00 - Güncelleme:21 Nisan 2017 Cuma 17:34:00

Ertuğrul Bey vazgeçmiyor! Diriliş Ertuğrul 86.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Çarşamba gününün en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul yine izleyicileri mest etti. Diriliş Ertuğrul 85. bölümde, Ertuğrul Bey, şer yuvası olarak gördüğü Karacahisar Kalesi’ne baskın düzenledi. Büyük baskın sahnesi nefes kesti. Kendisine ihanet edenlerden mutlak bir gün hesap soracağını dile getiren oba beyi, o fırsatı yakalamış ve ihanetin bedelini ödetmiştir. Hayranları Diriliş Ertuğrul 86. yeni bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekliyor. Peki Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

 

Türkiye'nin en çok beğenilen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam ekranlara gelen 85. bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerin fenomen dizisi haline gelen Diriliş Ertuğrul'da dün akşam heyecan doruktaydı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde heyecan verici anlar yer aldı. Son bölümde Ertuğrul intikam yeminleri ederek alpları ve Aliyar’la birlikte yola çıktı. Nikea’dan gelen birlik basıldı ve ardından Karacahisar Kalesine farklı kılıkta girildi. Çok heyecanlı gelişmelerin beklendiği Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 86. BÖLÜMDE NE OLACAK?

Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha eklemiş, Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürmüşlerdir. Bu tuzak neticesinde Doğan’ı öldürüp Dündar’ı rehin almışlardır. Bu acı obada büyük yankı uyandırmıştır. Ertuğrul intikam yeminleri ederek alpları ve Aliyar’la birlikte yola çıkmıştır. Önce Nikea’dan gelen birlik basılmış ardından Karacahisar Kalesine farklı kılıkta girilmiştir. Şimdi her tarafını intikam hırsı bürüyen Ertuğrul ve alpları, Karacahisar’da çetin bir cengin ortasındadırlar.

 

Nikea'dan sağ çıkabilecekler mi?

Kalbi ve vücudu yaralı olan Dündar’ı kurtarabilecekler midir? Diğer yandan Vasilius, Helena ile İmparatorun daveti üzerine düğün yapmak için Nikea’ya doğru yola çıkmıştır. Helena yola çıkmadan önce haberi Dumrul’a ulaştırmış, Dumrul da Ertuğrul’a iletmiştir. Ertuğrul, Helena’yı kurtarması için Bamsı’yı görevlendirmiştir. Bu Bamsı için büyük bir fırsattır. Peki Bamsı kendisi için çok mühim olan bu vazifeyi yerine getirebilecek midir?

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 85. BÖLÜM İZLE

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 85. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ertuğrul, Nikea’dan gelen istihbarat üzerine Dündar’a ve Doğan’a, sultana haber iletmeleri için onları Konya’ya göndereceğini söylemiştir. Dündar, gizli kalması gereken bu bilgiyi zaaf göstererek Günyeli’ye söylemiştir. Günyeli Dündar’ın Konya’ya gideceğini babasına söyleyince bu haber Ural’a daha sonra Vasilius’a ulaşmıştır. Ural ve Vasilius bunu bir fırsat bilmiş, Doğan’ı öldürerek, Dündar’ı esir almışlardır. Bu durum kayı obasında bütün ahaliyi sarsmış, obayı matem bürümüştür. Dumrul’dan gelen istihbaratla Ertuğrul Nikea’ya giden kervanı basmış, kardeşi Dündar’ı kurtaracağını sanırken Haçaturyan’ın cesediyle karşılaşmıştır. Ertuğrul büyük sarsıntı içerisindedir. İntikam duygusu bütün bedenini sarmıştır. Şimdi adım adım cihad yaklaşmaktadır. Artık Ertuğrul’u durdurmak kolay olmayacaktır. Peki Ertuğrul’un hamlesi ne olacaktır? Diğer yandan Dündar, Karacahisar Kalesinde hala esirdir. Vasilius son olarak onu zindandan almış ve bir yere götürmüştür. Kimse nereye gittiğini bilmemektedir. Peki Dündar’ın akıbeti ne olacaktır? Bütün bu acıların yaşanmasına sebep olan Acar ve Günyeli ise kazandıkları zaferin mutluluğu içerisindedirler. Çavdar Obası içinde fitneye devam etmektedirler. Peki bütün bu işlerin ardında onların olduğu anlaşılacak mıdır? Yoksa ortalığı karıştırmaya devam mı edeceklerdir? 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX