0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Nisan 2020 Pazartesi 09:37:00 - Güncelleme:13 Nisan 2020 Pazartesi 09:37:00

Özel çocuğun doğum günü pastası polisten

Kaynak: IHA

ABONE OL

Özel çocuğun doğum günü pastası polisten drag_indicator Balıkesir'in Edremit ilçesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle doğum gününü kutlamak için pasta alamayan özel çocuk Miraç Yıldız'ın bu isteğini polis abileri gerçekleştirdi. 13 yaşına giren Miraç Yıldız doğum günün pastasını polisler ile üfledi

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde vefa grubunda hizmet veren ekipler vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. Temel gıdadan, ilaca her türlü ihtiyaçları vatandaşlar ile buluşturan polis ekipleri sorumluluk alanlarında vatandaşların özel günlerini de unutmuyorlar. Miraç Yıldız’ın 13. Yaşına girdiği ancak sokağa çıkma yasağı nedeniyle pasta alamadığı bilgisini aldı. Ekip arabasıyla Yıldız ailesinin evine gelen polisler sürpriz bir ziyaret ile doğum günü pastasını Miraç Yıldız’a teslim ettiler. Mumları polis memurları ile üfleyen Miraç Yıldız’ın ailesi bu ziyaretten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Etiketler : özel çocuklar doğum günü pastası TÜRK polisi SÜRPRİZ PASTA
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX