0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Ağustos 2021 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:04 Ağustos 2021 Çarşamba 08:00:00

Azra'yı kesmek için testere almış!

Kaynak: DHA

ABONE OL

Soğukkanlı bir katil. Vahşice öldürülen üniversiteli Azra'nın babası Mustafa Haytaoğlu, katilin soğukkanlı olduğunu belirterek “Adam bir nevi avcı” dedi. Katil de genç kızın kafasını kesip uçurumdan attığını söyledi.

Antalya'da yaşayan üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu, inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan tarafından cinayete kurban gitti. Azra'nın babası Mustafa Haytaoğlu, dün katıldığı televizyon programında, "O adamın 9 yaşında oğlu varmış. Şu an benim yanımda olsa çocuğun saçını okşarım" dedi.

'KIZIM PLANLI GİTMEMİŞ'

Baba, sözlerine şöyle devam etti: "Adam arabayla, kızımı 'gel sana çorba içireyim' diyerek yoldan çıkarıyor. Kızım kafede çalışırken orada tanışıyor, adam bir nevi avcı. Kimliği evde, kızım planlı gitmiyor. Adam soğukkanlı ve profesyonel."

İfadesi ortaya çıkan katil Ayhan, cinayeti şu sözlerle anlattı: "16 Temmuz'da Konyaaltı'ndaki kafede tanıştık. Korona olduğunu öğrenince yemeğe çıkardım, ilacını alıp eve döndük. Ablasıyla kalmak istemedi, bana gittik, uyudu. Alkol ve uyuşturucu hap aldım. Üzerini örterken elim kalçasına değdi. Bağırdı, panikledim ve boğazını sıkarak öldürdüm."

'MARKETTEN TESTERE ALDIM'

"Telefonunu Boğaçay'a, terliği çöpe attım. Sitede kamera olduğu için cesedini parçaladım. Marketten ağaç testeresi aldım. Et bıçağıyla başını gövdesinden ayırdım. Poşete koyduğum başını, uçurumdan attım. Küvetteki cesedin kol ve bacaklarını parçalara ayırıp çöp poşetlerine koydum. Her parçayı ormanda bir çalının içine attım."

KIYAFETİ FARKLI, ÇANTASI AYNI

Katilin eve sürekli alkollü geldiğini söyleyen komşuları Funda-Lütfü Eroğlan çifti, geçen hafta perşembe, cuma ve cumartesi günleri kokudan rahatsız olduklarını, banyoya çamaşır suyu döktüklerini belirterek, şunları söyledi: "Çamurumsu su ve kahverengi bir koku vardı."

Diğer komşusu ise Ayhan'ın 29 Temmuz akşamı saat 01.30'da yanında bir kızla geldiğini belirterek, "Bağrışma duydum. Kamerada farklı kıyafetlerle, ancak aynı valizle evden çıkıp aracına gidiyor. Meğerse cesedi taşıyormuş" dedi.

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun vücudunun kayıp parçaları, katilinin ifadesinde 'Kafasını uçurumdan attım' dediği bölgede Özel Harekat ve Cinayet Bürosu ekipleri tarafından aranıyor.

Etiketler : Azra Gülendam Haytaoğlu Mustafa Murat Ayhan cinayet katil yaşam haberleri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX