0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Eylül 2019 Pazartesi 13:11:00 - Güncelleme:01 Ekim 2019 Salı 10:46:00

Altunizade metrobüs durağında oluşan aşırı yoğunluk vatandaşlara zor anlar yaşattı

Sabah saatlerinde Altunizade metrobüs durağında yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle insan seli oluştu. İş ve okullarına gitmek için metrobüs hattını kullanmak isteyenler, Altunizade'deki üst geçitte ve metro çıkışlarında uzun kuyruklar oluşturdu. Yoğunluk nedeniyle vatandaşlar üst geçitte ve metrobüs durağında uzun süre bekledi. İnsan seli peş peşe gelen metrobüslerle azaldı.

İstanbul Üsküdar'da bulunan Altunizade metrobüs durağında sabah saatlerinde oluşan yoğunluk vatandaşlara zor anlar yaşattı.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Sabah saatlerinde işe gitmek için metrobüs hattını kullanmak isteyen vatandaşlar, Altunizade'deki üst geçitte ve metro çıkışlarında uzun kuyruklar oluşturdu.

Altunizade metrobüs durağında aşırı yoğunluk.

Vatandaşlar, özellikle pazartesi günleri üst geçitte ve metrobüs durağında yoğunluk oluştuğunu, yetkililerin bu duruma çözüm bulması gerektiğini söyledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX