0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Nisan 2022 Pazar 02:55:00 - Güncelleme:24 Nisan 2022 Pazar 15:37:00

Twitter'da videolara altyazı butonu

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, videolardaki altyazıları açıp kapatmayı mümkün hâle getirecek bir 'CC' butonu üzerinde çalıştığını duyurdu. Açıklamalarda bu yeni özelliğin şu an için bazı iOS kullanıcılarında test edildiği, yakında da Android'e geleceği aktarıldı.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, videolardaki altyazıları açıp kapatmayı mümkün hâle getirecek bir 'CC' butonu üzerinde çalıştığını duyurdu. Açıklamalarda bu yeni özelliğin şu an için bazı iOS kullanıcılarında test edildiği, yakında da Android'e geleceği aktarıldı. Platform tarafından yapılan açıklamalara göre Twitter, videolardaki altyazıları açıp kapamamıza olanak tanıyacak bir 'CC' butonunu test etmeye başladı. Bu yeni özelliğin bazı iOS kullanıcılarına sunulduğu, yakında da Android işletim sistemine sahip cihazlara geleceği aktarıldı. Twitter'ın resmi 'Destek' hesabı tarafından paylaşılan bir tweet'te de bu özelliğin nasıl çalıştığı gözlemlendi.

Twitter tarafından geçtiğimiz saatlerde paylaşılan gönderide, 'CC' butonunun videoların sağ üst kısmında yer alacağı görüldü. Butona tıkladığınızda da özelliğin, videolara altyazı ekleyip çıkarmayı mümkün hâle getireceği ortaya çıktı. Bu ve 'düzenleme' özelliği de Twitter'ın, son zamanlarda kullanıcı isteklerini değerlendirerek yeni özellikleri kullanıma sunmayı planladığını ortaya koydu.

Etiketler : Twitter videolardaki altyazılar butonunun videoları
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX