0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Şubat 2022 Çarşamba 12:30:00 - Güncelleme:16 Şubat 2022 Çarşamba 12:30:00

Gereksiz DM'lere son!

Instagram, hikayelere verilen yanıtların oluşturduğu direkt mesaj kirliliğine son verecek bir özellik getiriyor. Görüntülediğiniz hikayenin alt kısmında beliren direkt mesaj yoluyla cevap verme butonunun yanında hikayeyi beğenebileceğiniz bir buton daha belirecek.

Instagram, hikayelere verilen yanıtların oluşturduğu direkt mesaj kirliliğine son verecek bir özellik getiriyor. Görüntülediğiniz hikayenin alt kısmında beliren direkt mesaj yoluyla cevap verme butonunun yanında hikayeyi beğenebileceğiniz bir buton daha belirecek. Bu beğeniler, yalnızca hikayeyi paylaşan kişi tarafından görüntülenebilir olup, akış gönderilerindeki beğeniler gibi diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecek. Böylelikle kimin hikayenizi beğendiğini görürken, hikaye fonksiyonunun formatı da kaybolmayacak.

Etiketler : Instagram hikayeler için yeni özellik DM mesaj kirliliği
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX