0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Eylül 2019 Pazar 16:49:00 - Güncelleme:22 Eylül 2019 Pazar 16:51:00

Milli takım hocası Diagne'yi Giroud'a benzetti

Senegal milli takımı teknik direktörü Aliou Cisse, Galatasaray'ın Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne hakkında konuştu.

Galatasaray'ın Belçika ekibi Club Brugge'a kiraladığı Senegalli forvet Mbaye Diagne için milli takımdan teknik direktörü Aliou Cisse'den açıklamalar geldi.

La Derniere Heure gazetesine konuşan Cisse, bonservisi Galatasaray'da bulunan ve Club Brugge'da kiralık oynayan Mbaye Diagne'yi Chelsea'nin Fransız forveti Olivier Grioud'a benzetti.

''GIROUD'UN DAHA ÇOK GOL ATANI!''

''Mbaye Diagne'yi tabii ki tanıyorum. Onu birçok kez milli takıma da çağırdım. En büyük özelliği gol atma kabiliyeti. Aynı zamanda çok iyi bir kafa vuruşçusu. Arkasında oynayanlara da gol atma imkanı sağlıyor. Bizim Olivier Giroud'umuz, ama Giroud'a göre daha fazla gol atıyor!'' sözlerini kullandı.

ANDERLECHT DERBİSİNDE YOK!

Öte yandan Diagne, Club Brugge'un Belçika Ligi'nde Anderlecht ile oynayacağı derbi maçının kadrosuna alınmadı. Diagne'nin herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen hazır olmadığı için maç kadrosuna alınmadığı belirtildi.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX