0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Eylül 2020 Salı 15:56:00 - Güncelleme:01 Eylül 2020 Salı 15:57:00

Milli futbolcu İrfan Can Kahveci Sevilla yolunda

Kaynak: AA

ABONE OL

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci için İspanya'dan teklif geldiğini açıkladı. Milli futbolcu için Sevilla'nın transfer teklifinde bulunduğunu söyledi

Göksel Gümüşdağ, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurul toplantısında yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamada bulundu.

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan takımlarının önemli oyuncuları Edin Visca ve İrfan Can Kahveci'ye transfer teklifi olup olmadığının sorulması üzerine Gümüşdağ, "Yurt içinden herhangi bir teklif yok. Sadece yurt dışından İrfan Can ile ilgili Sevilla'dan bir teklif vardı. Onun dışında bir teklif yok." diye konuştu.

Etiketler : Göksel Gümüşdağ Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig Başakşehir Başakşehir futbol kulübü İrfan Can Kahveci İrfan Can Kahveci transfer İspanya La Liga Sevilla transfer haberleri transfer
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX