0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Aralık 2018 Cumartesi 16:48:00 - Güncelleme:22 Aralık 2018 Cumartesi 18:15:00

Başakşehir, Alanya'da 2 puan bıraktı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, ilk yarının son haftasında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Ligi'nin lideri Medipol Başakşehir, 17. haftada deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve son 4 haftada 3. kez galip gelemedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 17. haftasında Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor, Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Süper Lig'in liderlik koltuğunda oturan Başakşehir, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve son 4 haftada 3. kez puan kaybı yaşadı.

Medipol Başakşehir, karşılaşmanın 41. dakikasında Edin Visca'nın attığı golle öne geçerken Aytemiz Alanyaspor, 63. dakikada Junior Fernandes'in golü ile eşitliği yakaladı ve maç bu skorla sona erdi.

Bu sonucun ardından Başakşehir, 35 puanla liderliğini sürdürürken Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamladı. Alanyaspor, üst üste 3. beraberliğini aldı ve 18 puanla 13. sırada yer aldı.

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında 20 Ocak tarihinde Medipol Başakşehir, deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Aytemiz Alanyaspor ise Sivasspor'u konuk edecek.

ARDA TURAN'A TEPKİ

Başakşehir'de 4 maç sonra ligde süre alan Arda Turan, karşılaşmanın 66. dakikasında Napoleoni'nin yerine oyuna dahil oldu. Alanyaspor taraftarları ise Arda Turan'ın oyuna girdiği sırada ıslıklı protestoda bulundular. Ev sahibi ekibin taraftarları, Arda'nın topla buluştuğu anlarda da ıslıklarını devam ettirdi.

VAR'DAN KIRMIZI KART

Mücadelenin 87. dakikasında Alanyaspor'dan Wellinton, Arda Turan'a faul yaparken maçın hakemi Ali Palabıyık, VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu kendisi izledi. VAR'dan faul pozisyonuna bakan Palabıyık, Wellinton'a kırmızı kart gösterdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX