0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Haziran 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:04 Haziran 2019 Salı 10:02:00

Galatasaray'dan Mario Gomez hamlesi

Stuttgart ile küme düşen Mario Gomez, menajerler aracılığıyla SarıKırmızılılar’a önerildi. Fatih Terim’in onay vermesinin ardından transfer için harekete geçildi. Panzer de Devler Ligi’nden dolayı Aslan’a sıcak...

GÜNEŞ

İLK SIRADA FALCAO VE BALO VAR

■ GALATASARAY’DA transfer harekatı başladı… Devre arasında Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou’nu kadrosuna katan ancak bu iki oyuncudan da istediği verimi alamayan Sarı-Kırmızılılar, forvet hattını sil baştan değiştirmeye karar verdi. Arabistan’dan Diagne için gelecek teklifleri kabul edecek olan Galatasaray, Yunan golcünün de sözleşmesini feshedecek ve bu bölgeye dünya çapında isimlerle güçlendirecek. Aslan’ın listesinin ilk sırasında Radamel Falcao ve Mario Balotelli var.

GOMEZ GELMEYE DÜNDEN RAZI

■ BU iki golcüden birini kadrosuna katmak için çalışmalar yürüten Aslan’a önceki gün menajerler tarafından bir oyuncu daha önerildi. O isim; Beşiktaş’ın eski golcüsü Mario Gomez… Teknik direktör Fatih Terim’in Alman panzerine ‘olur’ yanıtını vermesinin ardından transfer için harekete geçildi. Geçtiğimiz sezon Stuttgart ile küme düşen ve takımdan ayrılmak isteyen Alman golcünün de Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı Galatasaray’a gelmeye hazır olduğu belirtildi.

BJK’YA PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK KURACAK

■ STUTTGART ile Ozan Kabak transferinden dolayı sıcak ilişkileri bulunan Cim Bom, bu transferi cüzi bir bonservis bedeli karşılığında bitirmek istiyor. 33 yaşındaki oyuncu da kariyerinin son dönemlerinde bitmediğini göstermek için meydan okumaya hazır. 2015-16 sezonunda Beşiktaş forması giyen ligde attığı 26 golle krallık tacını takan Alman Panzeri, Siyah-Beyazlıların sevgilisi haline gelmişti. G.Saray Gomez’i transfer ederek ezeli rakibine sezon başlamadan psikolojik üstünlük kurmayı da hedefliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX