Galatasaray kombine bilet satışında zirvede

Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2017 Salı 13:22:00

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017 Salı 13:25:00

Süper Lig'de sezona iyi başlayan Galatasaray, kombine bilet satışında zirvede yer alıyor.

Geride kalan iki sezonda ortaya koyduğu performansla beklentilerin  uzağında kalan sarı-kırmızılı takım, yenilenen kadrosu ve ligin ilk iki  haftasında aldığı başarılı sonuçlarla tekrar taraftarını stada çekmeye başladı.

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının Türk Telekom Stadı'nda  oynayacağı maçlar için satışa sunulan kombine kartlara yoğun ilgi gösteriyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, satışı devam eden kombine kartlardan 31  bin 212'sini aldı.

Süper Lig'de en fazla kombine kart satan takım konumunda bulunan  Galatasaray, geçen sezonun başında yaklaşık 7 bin kombine satışı yapmıştı.

 

Beşiktaş'ta kombineler tükendi

 

Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta satışa  sunulan kombine biletler tükendi.

Ligde üst üste üçüncü şampiyonluk için yola çıkan siyah-beyazlı  takımın taraftarları, satışa sunulan 30 bin kombine kartın tamamını aldı.  Beşiktaş kombine satışında Galatasaray'ın ardından ikinci sırada bulundu.

Öte yandan Beşiktaş'ta satışları tamamlanan kombinelere ek olarak,  UEFA karşılaşmaları için ayrılan sınırlı sayıdaki koltukların Süper Lig ve Ziraat  Türkiye Kupası maçları için satışı da bugün sona erecek.

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor da sattığı 20 bin 800 kombine kartla  sıralamanın üçüncü basamağına çıktı.

 

Fenerbahçe 20 bine ulaştı

 

Fenerbahçe, kombine kart satışında güçlü rakipleri Galatasaray ve  Beşiktaş ile Bursaspor'un gerisinde kaldı.

Süper Lig'de ilk iki maçında sahadan beraberlikle ayrılan  sarı-lacivertli takım, yaklaşık 20 bin kombine kart satışı gerçekleştirdi.

 

Antalyaspor 17 bin kombine sattı

 

Bu sezon yaptığı transferle dikkati çeken Antalyaspor, Süper Lig'in en  fazla kombine bilet satışı yapan ekiplerinden biri oldu.

Akdeniz ekibi şu ana kadar 17 bin kombine kart satışı gerçekleştirerek  sıralamada 5. basamakta yer aldı.

Geçen sezonun başında 26 bin 700 kombine kart satışı yapan Atiker  Konyaspor ise bu sezon 13 bin 200 bin kombinede kaldı.

Kayserispor da şu ana kadar 10 bin 840 kombine kart satışı yaptı.

 

Trabzonspor 10 bine yaklaştı

 

Maçlarını yeni stadı Medical Park Stadı'nda yapan Trabzonspor, kombine  kart satışlarında 10 bine yaklaştı.

Bordo-mavili taraftarlar, satışı devam eden kombine kartların 9 bin  838'ini aldı.

Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor 8 bin 663, Medipol Başakşehir 8 bin  350, Kasımpaşa 5 bin 662, Kardemir Karabükspor 5 bin 500, Göztepe 3 bin 801,  Akhisar Belediyespor 2 bin, Gençlerbirliği bin 900, Alanyaspor ise bin 432  kombine kart satışı gerçekleştirdi.