0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ocak 2019 Cumartesi 10:45:00 - Güncelleme:26 Ocak 2019 Cumartesi 21:01:00

Galatasaray deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup etti

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Galatasaray, Göztepe'yi 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golü mücadelenin 72. dakikasında Sinan Gümüş kaydetti. Göztepe, 57. dakikada Celso Borges ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de puanını 35'e çıkarırken, Göztepe 22 puanda kaldı.

Galatasaray, ligin 20. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Göztepe ise bir sonraki maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Göztepe-Galatasaray maçından notlar

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe'ye konuk olan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, cezasını tamamlamasıyla 10 maç aradan sonra takımın başında sahaya çıktı.

Süper Lig'in 11. haftasındaki olaylı Fenerbahçe derbisinden sonra Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun 10 maç men cezası verdiği Fatih Terim, Göztepe maçıyla tekrar takımının başına döndü.

Tecrübeli teknik adam ligde 7, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 karşılaşmada görev yapamamıştı.

- İlk 11'de zorunlu değişiklik

Terim, ligde 6-0 kazandıkları MKE Ankaragücü maçının ilk 11'inde zorunlu bir değişiklik yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte sarı kart cezalısı Younes Belhanda'nın yerine Selçuk İnan, takımıyla sahaya çıktı.

Galatasaray'ın Çekya ekibi Sparta Prag'dan kiraladığı eski futbolcusu Semih Kaya da yedek kulübesinde yer aldı.

Takım otobüsüyle stada gelen Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak stada girerken bir taraftar "Forvet nerede" şeklinde tezahürat yaptı.

- Göztepe'de 3 değişiklik

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Özdeş, ligdeki Evkur Yeni Malatyaspor maçının ilk 11'inden 3 farklı isme şans verdi.

İzmir ekibinde sarı kart cezalısı Alpaslan Öztürk, sakatlığı bulunduğu bildirilen Berkan Emir ve Yasin Öztekin'in yerine Lamine Gassama, devre arasında kadroya dahil edilen Lumor Agbenyenu ile Serdar Gürler forma giydi.

Geçen hafta sonradan oyuna dahil olan Serdar Gürler ile hafta içinde Portekiz'in Sporting takımından kiralanan Lumor ilk defa ilk 11'de şans buldu.

Göztepeli futbolcular sahaya Türkiye İhracatçılar Meclisinin "Türkiye İhracatla Yükselecek" yazılı pankartıyla çıktı.

Göztepe taraftarları müsabakadan önce tribünde "Sarıyla kırmızılı bir sana yakışıyor" yazılı pankart açtı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX