0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2017 Pazartesi 17:19:00 - Güncelleme:13 Kasım 2017 Pazartesi 17:22:00

Fernando Muslera: Galatasaray'a imza atmak hayatımdaki en iyi kararlardan biriydi

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Muslera'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Geçtiğimiz günlerde bir erkek çocuğu dünyaya gelen Muslera, "Baba olmak çok güzel bir duygu. İyi bir baba olduğumu düşünüyorum, çok mutluyum." dedi.

Ligin 13. haftasında karşılaşacakları Medipol Başakşehir maçını değerlendiren Uruguaylı file bekçisi,

"Tabii ki zor bir rakibe karşı oynayacağız. Daha önce orada kaybettiğimiz maçlar da oldu ama lideriz ve oraya gidip galip gelmek istiyoruz. Oraya gidip, en iyisini almak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Galatasaray olarak büyük maçlarda iyi sonuçlar alamadıklarıyla igili soruya ise Fernando Muslera, 'Sonuçta bu bir maç ve önemli olan yolun sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Mutlaka zor bir maç bizi bekliyor. Bu sene birkaç büyük maçtan iyi sonuçlar alamadık ama içeride ve dışarıda puan kaybı olabilir. Hedefimiz bu maç için galip gelmek" yanıtını verdi.

Galatasaray'da kendini evinde gibi hissetiğinin altını çizen yıldız oyuncu, "Galatasaray'a imza atmak hayatımdaki en iyi kararlardan biriydi. Galatasaray bana çok şey öğretti. Hem insanlık hem de oyunculuk hakkında. Çok önemli isimlerle de oynadım. Ujfalusi, Melo, Drogba, Selçuk ve Eren'i söyleyebiliriz. Galatasaray bana çok çok şey kattı. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Takım sistemiyle ilgili görüşü de sorulan Muslera, "Sistemler benim için fark etmiyor. Her oynadığımız sistemde amaç 3 puanı kazanmak. 3'lü ya da 4'lü fark etmiyor. Sistem anlamında benim için fark eden bir şey yok" dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX