0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2020 Perşembe 12:59:00 - Güncelleme:26 Ekim 2020 Pazartesi 16:40:00

Fenerbahçe'den bir transfer müjdesi daha! Sarı-lacivertlilerden resmi teklif

Olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Max Kruse'nin yerine 10 numara arayan Fenerbahçe, belirlediği yıldız futbolcuya resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen Max Kruse'de hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe yeni 10 numarasını arıyor! Roma formasını giyen Javier Pastore için bir süredir girişimlerde bulunan Sarı-Lacivertliler'in gündemine bir Arjantinli yıldızı daha aldığı öğrenildi.

RESMİ GİRİŞİMLER BAŞLIYOR

Takvim'in haberine göre; Yönetimin West Ham United formasını giyen Manuel Lanzini ile ilgilendiği belirlendi. Arjantinli futbolcuyla ilgili resmi girişimlerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

HEDEF 1 YILLIĞINA KİRALAMAK

İngiliz basınına göre West Ham United'ta gözden düşen ve takımdan ayrılması gündeme gelen Lanzini için Fenerbahçe yönetiminin kiralama formülü düşündüğü belirtiliyor.

Kulübü ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Tangocu bu sezon Premier Lig'de 23 maça çıktı. Lanzini gol atma başarısı gösteremezken, takımına 3 asistlik katkı verdi.

Etiketler : Fenerbahçe Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Transfer Transfer haberleri West Ham United Manuel Lanzini Fenerbahçe yönetimi fb transfer Sarı-lacivertli kulüp haber süper Lig
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX