0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Eylül 2020 Pazartesi 13:46:00 - Güncelleme:07 Eylül 2020 Pazartesi 13:46:00

Enzo Roco resmen Fatih Karagümrük'te

Kaynak: DHA

ABONE OL

Süper Lig'e yeni yükselen Fatih Karagümrük'te transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş ile yollarını ayıran Şilili stoper Enzo Roco, Kırmızı-Siyahlılarda sözleşme imzaladı.

Beşiktaş ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Enzo Roco'nun yeni takımı belli oldu. Şilili stoper, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Fatih Karagümrük ile sözleşme imzaladı.

Karagümrük'ün sosyal medya hesabından "Enzo Roco Karagümrük’te!" başlığıyla yapılan açıklama şöyle:

"Süper Lig’e yükselen takımımızda transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor! Kariyerine ülkesi Şili’de başlayan, İspanya ve Meksika’nın en üst seviyelerinde forma giyen, daha sonra Beşiktaş’a transfer olan Enzo Roco, Süper Lig’de Karagümrük forması giyecek. 2. Başkanımız Serkan Hurma’nın imza attırdığı Enzo Roco, Şili Milli Takım formasını 24 kez sırtına geçirdi. Kariyerinde Avrupa Ligi tecrübesi de olan 28 yaşındaki defans oyuncusu Enzo Roco’ya Karagümrük formasıyla başarılar dileriz."
Etiketler : Beşiktaş Beşiktaş haberleri Enzo Roco Enzo Roco transfer Karagümrük Karagümrük transfer Süper Lig Süper Lig transfer transfer haberleri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX