0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ağustos 2020 Pazartesi 18:00:00 - Güncelleme:17 Ağustos 2020 Pazartesi 18:00:00

Ekrem Ekşioğlu Fenerbahçe'ye imza attı

Fenerbahçe altyapısında antrenör olarak göreve başladığını açıklayan Ekrem Ekşioğlu, yayıncı kuruluştan ayrıldığını duyurdu.

Bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen eski futbolcu ve futbol yorumcusu Ekrem Ekşioğlu, Fenerbahçe altyapısında göreve başladığını açıkladı.

Ekşioğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Bugün benim için bir milad. İçinden geldiğim çok sevdiğim yeşil sahalara Türkiye’nin en büyük spor kulübü Fenerbahçe çatısı altında yeni nesilleri, geleceğin karakterli ve donanımlı futbolcularını yetiştirmek üzere geri dönüyorum. Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimiz başta olmak üzere bana güvenen herkese teşekkürü bir borç bilirim."

(star.com.tr)

Etiketler : İstanbul Büyükşehir Ekrem Ekşioğlu Ekrem Ekşioğlu transer Ekrem Ekşioğlu fenerbahçe Fenerbahçe Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe altyapı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX