Çin'den Gomez'e astronomik teklif
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2016 Pazartesi 11:44:00
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016 Pazartesi 11:57:00
Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, menajerinin kendisine ilettiği Çin'den gelen teklifi, "Ben Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamayı ve EURO 2016'ya gitmeyi düşünüyorum." diyerek reddetti.
Performansıyla büyüleyen Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, son döneme damgasını vuran Çin kulüplerinin de takibine girdi. Attığı gollerle siyah-beyazlı takımı taşıyan tecrübeli futbolcuya, menajerinin Çinlilerden teklif geldiğini belirterek, "Astronomik rakamlar var. Görüşelim mi?" diye sorduğu öğrenildi. Aklının karışmasını istemeyen Gomez'in ise, "Bana bunlarla gelme. Bu teklifleri gündeme dahi alma. Ben Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamayı ve EURO 2016'ya gitmeyi düşünüyorum. Şu anda tüm motivasyonum bu" karşılığını verdiği belirtildi.
ŞAMPİYONLUKTAN EMİNİM
Dün 2 kez ağları havalandıran ve 15 golle zirveye oturen Gomez, "Başından beri sıkı bir şekilde çalışıyorum. Ligin en iyi takımlarından biriyiz. Şampiyon takımın iyi bir golcüye ihtiyacı vardır. Arkadaşlarım da bana güzel asistler yapıyor. Eminim şampiyon olacağız" dedi.
Sabah


















