0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Eylül 2020 Perşembe 12:49:00 - Güncelleme:24 Eylül 2020 Perşembe 12:49:00

Caner Erkin Beşiktaş'ı icraya verdi

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Caner Erkin, alacaklarının ödenmesi için Siyah-Beyazlı kulübe icra takibi başlattı.

Beşiktaş, Eylül ayında oyunculardan 'Borçsuzluk Kâğıdı' almak zorunda ancak yönetim, eski futbolcuları Caner Erkin'den gelen hamle ile şaşkınlık yaşadı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kendisi de borçsuzluk kağıdı imzalaması gereken tecrübeli oyuncunun ödemeler için icra takibi başlattığı ifade edildi.

Eski basketbol şube direktörü olan Turhan Koray'ın da icra takibi başlattığı belirtilirken, Voleybol Takımı'nın eski kaptanı Dilara Bilge de alacağı 66 bin TL'nin tahsili için icra başlattı.

Beşiktaş kulübünün icra takibine itiraz etmesi üzerine Bilge bu kez itirazın iptali edilmesi için dava açarak, itirazına konu alacak miktarının yüzde 20 oranında icra inkar tazminatı verilmesini talep etti.

Etiketler : Beşiktaş Beşiktaş haberleri Caner Erkin caner erkin dava borçsuzluk kağıdı beşiktaş icra takibi caner erkin icra Beşiktaş kulübü spor haberleri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX