0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Mayıs 2020 Pazartesi 14:55:00 - Güncelleme:04 Mayıs 2020 Pazartesi 17:02:00

Beşiktaş'ta Loris Karius sözleşmesini tek taraflı feshetti

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi yaşanıyor! Kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Alman kaleci Loris Karius, sözleşmesini feshetti.

Siyah-Beyazlılar’a geldiği günden bu yana performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Loris Kaius  ile yollar kesin olarak ayrıldı. Alman kaleci ile alacakları nedeniyle FIFA’lık olan Beşiktaş, tecrübeli eldivene resti çekti. Küçük gruplar halinde bireysel çalışmaların başlaması sonrasında 26 yaşındaki file bekçisini idmana davet etmeyen Kara Kartal, 15-18 Mayıs’ta tüm takımı toplayacak. Ancak bu zaman için de Karius’un çağrılmadığı öğrenildi.

Bu gelişmeler devam ederken Karius cephesinden flaş bir hamle geldi. A 'un haberine göre; Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın ‘gelecek sezon bizimle olmayacak’ dediği kaleci Loris Karius, Siyah-Beyazlılarla olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Alman kaleci Loris Karius, Beşiktaş'la olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Premier Lig temsilcisi Liverpool'dan kiralanan Karius'un, İngiliz temsilcisine geri dönmesi bekleniyor.

Karius'un bu ayrılığı sonrası, Beşiktaş sezonun gerisinde Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran ile yola devam etmek kararı aldı.

SERGEN YALÇIN 2,5 AY ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan Sergen Yalçın, Süper Lig’in 23. hafta maçında Beşiktaş’ın sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Loris Karius’la ilgili çok konuşulan açıklamalar yapmıştı.

Yalçın, Alman kaleciyle ilgili “Karius gelecek sezon bizimle olmayacak, sözleşmesindeki şartlar çok ağır” ifadelerini kullanmıştı.

BOATENG DE YOL AYRIMINDA

Yeni sezonda daha ekonomik bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, yüksek maliyeti sebebiyle Kevin Prince Boateng ile de yollarını ayırıyor. 

Etiketler : beşiktaş bjk BOATENG Loris Karius Karius Liverpool kaleci karius alman kaleci karius sergen yalçın Siyah-Beyazlılar
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX