0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Eylül 2020 Salı 17:47:00 - Güncelleme:29 Eylül 2020 Salı 17:47:00

Beşiktaş'a müjde! Josef de Souza'nın lisansı çıktı

Kaynak: DHA

ABONE OL

Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın lisans problemi çözüldü. Siyah-beyazlılar, FIFA'ya yaptığı geçici lisans başvurusunun ardından Brezilyalı orta saha oyuncusunun lisansı bugün itibarıyla çıkarıldı. 31 yaşındaki oyuncunun lisansı TFF'ye bildirdi.

Beşiktaş’ta Josef de Souza sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda kadroya dahil edilen ancak eski kulübü Al Ahli ile yaşadığı sorunlar nedeniyle lisansı çıkarılamayan deneyimli futbolcunun işlemleri bugün itibarıyla tamamlandı. 

31 yaşındaki orta saha oyuncusunun lisansı Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirildi. Daha önce takımla antrenmanlarda yer alan ancak müsabaka kadrolarına dahil edilemeyen Josef de Souza, teknik direktör Sergen Yalçın’ın görev vermesi halinde Süper Lig’in 4’üncü haftasında Gençlerbirliği ile oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek.

AL AHLI GERİ ÇAĞIRMIŞTI

Al Ahli, sözleşmesini haksız feshettiği gerekçesiyle Brezilyalı futbolcuyu geri çağırmıştı. Yıldız futbolcu da antrenman fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşıp eski kulübüne cevap niteliğinde bir paylaşım yapmıştı. Josef de Souza, paylaşımında "geri dönme ihtimalim sıfır (0)" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler : Josef de Souza Beşiktaş Beşiktaş haberleri Beşiktaş transfer Al Ahli Suudi Arabistan Josef de Souza lisans Yıldız futbolcu Sergen Yalçın futbolcu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX