0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ağustos 2020 Cumartesi 10:42:00 - Güncelleme:22 Ağustos 2020 Cumartesi 10:42:00

Beşiktaş Kalinic için harekete geçti

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 2. ön elem turunda Yunanistan'ın PAOK takımıyla yapacakları maç öncesi forvet arayışını sürdürüyor. Siyah beyazlılarda forvet arayışında Atletico Madrid forması giyen Nikola Kalinic ön plana çıkan isim oldu.

Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Yunanistan'ın PAOK takımıyla eşleşen ve tüm planlarını bu turu geçmek üzere kuran Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın, forvet transferi için acele edilmemesi gerektiğini yönetime ilettiği ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Siyah-beyazlı ekibin hocasının panik bir transferde hata oranının yüksek olabileceğini düşündüğü, lige kadar bu sorunun daha rahat çözüleceğine inandığı öğrenildi.

İLK PLANDA KALINIC VAR

Başta Kalinic olmak üzere Ze Luis ve Seferovic gibi isimlerle de ilgilenen Beşiktaş Yönetimi, forvet transferinde kartlarını yeniden dağıtacak.

PAOK maçı için acele edince forvet pazarlığı konusunda masada zaman zaman taviz veren siyah-beyazlılar, bundan sonra tok alıcı rolünü oynayacak. Forvet planlamasında Sergen Yalçın'ın listesi üzerinden giden Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki günlerde Kalinic için bir kez daha masaya oturacak. 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX