0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Kasım 2019 Cuma 11:46:00 - Güncelleme:22 Kasım 2019 Cuma 11:47:00

Avrupa'dan çifte standart! Maça asker desenli forma ile çıktılar

Avrupa'dan görülmemiş çifte standart. Basketbolun önemli ekiplerinden Zalgiris Kaunas, üniforma niteliği taşıyan asker desenli bir forma giyerek maça çıktı.

Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde evinde Kızılyıldız'a 61 - 59 kaybetti.

Maçın sonucundan çok, Zalgiris'in mücadelede giydiği forma dikkat çekti.

Jasikevicius'un öğrencileri, 'Litvanya Ordu Günü' nedeniyle üniformaya benzeyen, askerî desenli özel tasarım bir forma giydi.

Barış Pınarı Hârekatı sırasında asker selamı veren Türk sporcular hakkında soruşturma başlatan ve çeşitli mecralarda kınama mesajları yayımlayan Avrupalılar, Zalgiris'in bu forması karşısında ise yine sessiz kaldı.

Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde takımların giyecekleri formaların önce Avrupa Basketbol Ligleri Birliği'nin denetiminden geçiyor.

Bu formaya onay verilmiş olması, Avrupalıların ülkemize karşı nasıl bir çifte standart uyguladığını bir kez daha gözler önüne serdi.

(TRT Spor)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX