0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Ekim 2022 Salı 14:47:00 - Güncelleme:04 Ekim 2022 Salı 14:47:00

Tivibu, Ekim ayına özel yeni içeriklerini açıkladı

Kaynak: AA

ABONE OL

Tivibu'dan yepyeni içerikler evlerimize konuk oluyor. Ekim ayı seçkileri arasında aksiyondan bilim kurguya, komediden drama birbirinden güncel içerikler öne çıkıyor.

Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu, ekim ayına özel yepyeni içerikleri izleyicisiyle buluşturuyor.

Bu ay aksiyondan bilim kurguya, komediden dramaya birbirinden güncel içerikler öne çıkıyor. Tivibu müşterileri ekim ayı içeriklerine "Kirala Satın Al" ve "Tivibu Film" klasörlerinden ulaşabiliyor.

"Kirala Satın Al" klasöründe "Infinite", "Turning Red", "Death on the Nile" gibi güncel içerikler, "Tivibu Film" klasöründe ise "Resident Evil: Welcome to Raccoon City", "Ghostbusters: Afterlife", "Spider-Man: No Way Home" ve daha fazlası bulunuyor.

"Resident Evil: Welcome to Raccoon City" sinemaseverlere korku dolu bir deneyim sunacak. Ayrıca, Spider-Man: No Way Home ve Sürükleyici bir polisiye filmi: "Death on the Nile" de sunumlar arasında.

Etiketler : Türk Telekom Tivibu Film Turning Red
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX