Vizyonda ne var? Haftaya damga vuran 6 film

Yayın Tarihi: 06 Haziran 2024 Perşembe 11:52:00

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024 Perşembe 11:52:00

Vizyonda bu hafta ne var sorusu merak ediliyor. Sinemaseverlerin merakla beklediği "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç", "Hit Man", "Miller'ın Favorisi", "An" ve "Teorem" adlı yapımlar beyazperdede. İşte, haftaya damga vuran filmlerle ilgili detaylar...

Bu hafta birbirinden iddialı 5 film vizyona giriyor. Bilim kurgu, aksiyon ve komedi meraklısı sinemaseverler beyaz perdede aradığını bulacak. Merakla beklenen "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç", "Hit Man", "Miller'ın Favorisi", "An" ve "Teorem" adlı yapımlar seyirciyle buluşuyor.

İşte haftaya damga vuran filmler...

"BAD BOYS: YA HEP YA HİÇ"

"Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç" aksiyon ve komedi karışımı bir hikaye olarak ekranlara geliyor. Will Smith, Martin Lawrence ve Vanessa Hudgens'in başrollerini paylaştığı film, polis ikilisinin bir tuzak sonucu kaçak konumuna düşmelerine odaklanıyor.

Yönetmenler: Bilall Fallah ve Adil El Arbi

"HIT MAN"

Glen Powell, Adria Arjona, Retta ve Austin Amelio'nun başrollerini paylaştığı, aksiyon ve komedi karışımı "Hit Man" filmi, polis teşkilatında çalışan profesör Gary'nin görev için sahte bir tetikçi kılığına girmesi ve akabinde yaşadıklarını ele alıyor.

Yönetmen: Richard Linklater

"MILLER'IN FAVORİSİ"

Martin Freeman ve Jenna Ortega'nın başrollerinde yer aldığı "Miller'ın Favorisi" adlı yapım, bir profesör ile öğrencisi arasındaki ilişkiyi konu alıyor.

Yönetmen: Jade Halley Bartlett

"AN"

Yerli bilim kurgu meraklılarının ilgisini çekmeye aday "An" filminin başrollerinde Anıl Altınöz, Tuğba Dokuzlar ve Zeynep Anıl bulunuyor. Film, bir nöroloji doktorunun epilepsi hastaları üzerinde yaptığı araştırma sırasında keşfettiği bir anomaliyi kanıtlama çabasını konu ediniyor.

Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu

"TEOREM"

Filmde Gencer Güvercin, Sadi Celil Cengiz ve Ayhan Taş'ın rol alıyor. Film, bir gün eşi ve annesi de dahil hiç kimse tarafından tanınmayan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor.

Yönetmen: Erman Er

"SİHİRLİ ORMANA YOLCULUK"

Beş arkadaşın gizemli ve sihirli bir ormanda peşine düştükleri hazine ve yaşadıkları serüveni beyaz perdeye taşıyor.

Yönetmen: Şiar Zaim

HAFTANIN KORKU FİLMLERİ

"ADAK"

Borçlarını kapatmak için her türlü planı yapan bir adamın başına gelen korkunç olaylara odaklanıyor.

"GÖZCÜLER"

Sanatçı Mina'nın İrlanda'da bir ormanda mahsur kalması üzerine kurulu bir fim olarak karşımıza çıkıyor.

"3. GECE HABİS"

Deprem felaketi yaşayan genç bir kızın ailesi ile İstanbul'a yerleşmesi sonrası yaşadığı kabus dolu günleri konu alıyor.

HAFTANIN ANİMASYONLARI

"HAIKYU!! THE DUMPSTER BATTLE"

Japonya yapımı film, bir voleybol anime uyarlaması olarak sunuluyor. Voleybolda usta iki rakibin güçlerini birleştirerek karşı takıma karşı mücadelesine odaklanıyor.

"COMBAT WOMBAT"

Avustralya yapımı "Combat Wombat" animesi, kocası ortadan kaybolan ve çocuklarını tek başına büyütmek zorunda kalan bir kadının kasabada ilgi odağı olmasını konu alıyor.