0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Nisan 2020 Çarşamba 10:06:00 - Güncelleme:29 Nisan 2020 Çarşamba 10:06:00

Seksenler'in sevilen karakteri Bekçi Bekir, bugün Eyüpsultan'ın konuğu olacak

Kaynak: DHA

ABONE OL

Eyüpsultan Belediyesi, bu yıl “Evde Kal” çağrısına uyarak evinde kalan vatandaşlar için Ramazan Ayı'nın coşkusunu evlere taşımıya devam ettiğini duyurdu.

Eyüpsultan Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan’ın ruhuna uygun programları sosyal medya üzerinden vatandaşlarla buluşturuyor. Enes Yıldırım’ın sunumuyla hafta içi her gün 18.00’da başlayıp iftar saatine kadar devam eden “Eyüpsultan’da Ramazan” programıyla Ramazan’ın huzuru ve neşesinin evlere taşındığı belirtildi.

Ramazan'ın 6. günü olan bugün saat 18:00'da sosyal medyadan canlı olarak yayınlanacak programda Enes Yıldırım’ın konuğu, seksenler dizisinde canlandırdığı Bekçi Bekir karakteri ile beğeni toplayan oyuncu Hacı Ali Konuk olacak.Tarihçi- Yazar Süleyman Faruk Göncüoğlu’nun Eyüpsultan Türbesi’nin sırları ve bilinmeyenleri hakkında bilgiler paylaşacağı programda Mehmet Dilbaz ise Eyyûb el-Ensarî'nin hayatından kesitler anlatacak. Programda ayrıca Selahattin Gürer’den Kuran-ı Kerim Tilaveti, Hacivat ve Karagöz gösterisi ve Cengiz Gökdemir’in sesinden tasavvuf müziği eserleri de yer alacak.

Etiketler : Seksenler Bekçi Bekir dizi Eyüpsultan google news haber oku gazete oku Ramazan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX