0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Temmuz 2021 Perşembe 10:00:00 - Güncelleme:08 Temmuz 2021 Perşembe 10:00:00

Yeni normal yeni tatil!

Pandemiyle birlikte rağbet gören 'karavan tatiline' son olarak Müge Boz ile Halil Sezai katıldı.

Pandemiyle birlikte rağbet gören 'karavan tatiline' son olarak Müge Boz ile Halil Sezai katıldı. Müge Boz, eşi ve kızıyla, Halil Sezai de yakın arkadaşlarıyla doğada çadır kurdu.

Kovid -19 salgınıyla birlikte büyük ilgi gören karavan tatiline son olarak oyuncu Müge Boz ile şarkıcı Halil Sezai dahil oldu. Bu sene kalabalıktan uzak doğayla iç içe bir tatil yapmak isteyen ünlüler, hayallerine uygun karavan araç kiraladı. Oyuncu Müge Boz, hafta içi basketbolcu eşi Caner Erdeniz ve kızı Mia ile birlikte kamp tatiline çıktı. Ege'nin sessiz sakin koylarında çadır kuran ekip, yolculuklarına da yeni yaptırdıkları karavanla çıktı. Kamp hayatının tam kendisine göre olduğunu söyleyen Müge Boz, ailesiyle farklı bir deneyim yaşadıklarını ifade etti. Şarkıcı Halil Sezai de salgın nedeniyle herkesten uzak izole bir tatili tercih etti. Yakın dostlarıyla birlikte doğaya açılan Sezai, karavanının içini kendisi dizayn etti.

Etiketler : Kovid -19 salgını Müge Boz Halil Sezai
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX