0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Nisan 2021 Çarşamba 16:00:00 - Güncelleme:21 Nisan 2021 Çarşamba 16:00:00

Ünlülerin gündeminde Şeyma var

Bali tatilinden erkek arkadaşının kapattığı yolcu uçağıyla dönen Şeyma Subaşı, havasını attı, sosyal medyanın diline düştü. Subaşı'nın paylaşımını yersiz bulan ünlü isimler, Şeyma'yı ti'ye alan paylaşımlar yaptı.

Sosyal medyada paylaştığı lüks yaşantısıyla konuşulan Şeyma Subaşı, Bali tatilini kendine yakışır şeklinde sonlandırdı. Subaşı, Mısırlı milyarder erkek arkadaşı Mohammed Alsaloussi'nin özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak kapattığını söyledi. Bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem olan Subaşı'nı ünlü isimler de 'ti'ye aldı.

BOZOKLU'NUN DA VAPURU VAR!

Önceki gün Anadolu Yakası'na geçmek için bindiği vapurun videosunu çeken Bozoklu 'Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba' diyerek Subaşı'nın lüks yolculuğuna gönderme yaptı. Bozoklu'nun ardından Behzat Uygur da harcanan parayla bir tiyatro salonunun kapatılacağını söyleyerek ''Düşünsenize tiyatronun tüm biletlerini alıp kapatıyor ve 3 kişi iziyor. Ne güzel'' yorumunu yaptı.

Etiketler : şeyma subaşı mohammed alsaloussi lüks yaşam
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX