0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ağustos 2021 Çarşamba 00:48:00 - Güncelleme:11 Ağustos 2021 Çarşamba 00:51:00

Ünlü oyuncu Sabina Toziya hayatını kaybetti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hayriye Ana'sı Sabina Toziya, 75 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi senarist Bahadır Özdener sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü oyuncu Sabina Toziya 75 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi yapımcı Bahadır Özdener Instagram hesabından duyurdu. Özdener, "Çok kıymetli Sabina Toziya'yı, Hayriye annemizi Rahmeti Rahman'a uğurladık. Allah'tan annemize rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

'UĞURLAR OLSUN CANIMIN İÇİ'

Oyuncu Oktay Kaynarca, Toziya'nın vefa haberini aldıktan sonra Instagram hesabından duygularını paylaştı. Kaynarca, "Sınanıyormuyum bilmiyorum ama bir bildiği var sanırım Yaradanın.. Tarif etmem imkansız, sadece kocaman bir boşluk kocaman bir hiçlik .....Uğurlar olsun canımın içi nurlar içinde uyu" ifadelerini kullandı.

Etiketler : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca Sabina Toziya Sabina Toziya kimdir Sabina Toziya öldü mü
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX