0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Aralık 2020 Perşembe 02:38:00 - Güncelleme:17 Aralık 2020 Perşembe 16:48:00

Uğur Akkuş ile evli olan Ebru Şallı'dan çocuk açıklaması: Konusunu kapattık

Uğur Akkuş ile evlendikten sonra yeniden anne olmak isteyen Ebru Şallı, oğlu Pars'ın hayatını kaybetmesinin ardından çocuk konusunu rafa kaldırdıklarını söyledi.

9 yaşındaki oğlunu lenf kanseri nedeniyle kaybeden Ebru Şallı, günlük hayatından fotoğraflar paylaştığı için eleştirilmesine yanıt verdi. Mother’s Life dergisine konuşan Şallı, ‘’Onları ciddiye almıyorum. Gerçek olduklarını düşünmüyorum. Normal bir insanın bu konu hakkında tek bir kelime bile söylerken vicdanen yerle bir olacağını düşünüyorum. Gerçek olmayan o sanal ortamda yazılan çirkin yorumlar. Tamamen organize suç işleyen insanlar maalesef. Allah hepsine şifa versin’’ dedi. Uğur Akkuş ile evli olan Şallı, yeniden anne olmayı rafa kaldırdığını söyledi. Şallı, ‘’Esasında bu konuyu daha önce konuşmuştuk ama artık konuşmuyoruz. Uğur çok anlayışlı bir eş. Şimdilik böyle bir gündemimiz yok’’ diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX