Tolga Savacı'nın vefat yıldönümünde eşinden duygusal paylaşım: Sensiz geçen 365 gün…
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2025 Pazartesi 11:58:00
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2025 Pazartesi 11:58:00
Tolga Savacı, 26 Şubat 2024'te yaşamını yitirdi. Eşi, yazar Nermin Bezmen, ölüm yıl dönümünde duygusal bir mesajla onu anarak duygularını dile getirdi. Bezmen'in sosyal medyada yaptığı bu paylaşım, takipçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Haber Merkezi
Tolga Savacı, 2015 yılında yazar Nermin Bezmen ile hayatını birleştirdi. 2017'de birlikte ABD'ye yerleşen çiftin mutluluğu, Savacı'nın ani vefatıyla sarsıldı. Tolga Savacı, 26 Şubat 2024'te geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi.
Eşini ABD'de toprağa veren yazar Nermin Bezmen, sosyal medya hesabında Tolga Savacı ile ilgili sık sık duygusal paylaşımlar yapmaya devam ediyor.
Bezmen, Savacı'nın vefat yıldönümünde şu paylaşımda bulundu:
"Canım Tolgacığım, geçen sene 25 Şubat'ta yolculuğuna çıkmıştın ama gün gün sayınca bugün 365. günü yokluğunun. Hem de gittiğin gün gibi; bir Pazar günü. Koskocaman bir sene... "Nasıl geçiyor?" diye soruyorlar sevgilim. Sana yazdığım gibi; dipsiz kuyudan kevgirle su toplar gibi geçiyor zaman. Hayat akıyor, etrafta bir telaş, bir koşuşma. Ben hayat nehrinde öyle saz gibi akıp gidiyorum. Ama içimde öylesine boşluk, öylesine bir durgunluk var ki... Hani içimdeki zaman durmuş gibi. Bazen aptalca bir duyguyla, ben de hiç bir şey yapmadan durursam bana yetişeceksin gibi hissediyorum. Çok özlüyorum seni bir tanem, çok. Sık sık yaptığım işi bırakıp senin hasretinle sohbet ediyorum. Bir şeylerle uğraşırken seni özlüyor olmak yetmiyor, ayrıca zaman yaratıyorum senin hasretini yaşamak için... Bugün de böyle geçecek işte... Çaresizce özleyerek... Yaradan şefkatiyle sarsın seni, canım benim... Sen huzurda ol, bana teselli olsun... Seni çok seviyorum..."


















