0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2019 Cumartesi 09:35:00 - Güncelleme:23 Kasım 2019 Cumartesi 09:35:00

Tolga Sarıtaş kaç yaşında, nereli? Tolga Sarıtaş kimdir?

Tolga Sarıtaş kimdir? Tolga Sarıtaş kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Tolga Sarıtaş'ın başrol oynadığı Ferhat ile Şirin bu akşam başlıyor. Ferhat ile Şirin'de Ferhat karakterine can veren Tolga Sarıtaş'ın hayatı merak ediliyor. Tolga Sarıtaş ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi Ferhat ile Şirin bu akşam FOX Tv ekranlarında başlıyor. İzleyiciler "Tolga Sarıtaş kimdir? Tolga Sarıtaş kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Ferhat ile Şirin'de Ferhat karakterine can veren Tolga Sarıtaş'ın hayatı merak ediliyor. Tolga Sarıtaş ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Berfin ve Gencay isimlerinde iki kardeşi olan Tolga Sarıtaş aslen Sivaslıdır.

 Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlayan Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda çeşitli tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünde okumakta olan Tolga Sarıtaş bir dönem Omega adlı bir müzik grubunda baterist ve gitarist olarak sahneye çıkmıştır.

2009 yılında yardımcı oyuncu olarak Bahtı Kara adlı sinema filmi ile beyazperdede izleyici karşısına çıkan Sarıtaş, oyunculuk kariyerinin en önemli basamak taşlarından biri olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir karakterini canlandırarak büyük beğeni toplamış ve tüm Türkiye’de tanınmıştır.

2015 yılının iddialı dizilerinden Güneşin Kızları’nda başrol oyuncusu olarak yer alan Tolga Sarıtaş, halen Star TV’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Söz adlı dizide Üsteğmen Yavuz karakterine hayat vermiştir.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX