0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2022 Cumartesi 09:30:00 - Güncelleme:22 Ekim 2022 Cumartesi 09:30:00

Tek kriteri senaryo

'Sen Çal Kapımı' dizisi final yaptıktan sonra yeni projesi merak konusu olan Hande Erçel, ''Henüz beklemedeyim. Senaryo içime sinmeli'' dedi.

'Sen Çal Kapımı' dizisi final yaptıktan sonra yeni projesi merak konusu olan Hande Erçel, ''Henüz beklemedeyim. Senaryo içime sinmeli'' dedi.

Ekranlara veda eden 'Sen Çal Kapımı' dizisinden sonra bir süredir setlere ara veren oyuncu Hande Erçel, proje kriterini açıkladı. Oyuncu, önceki gün Etiler'de bir erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. 2 saatten fazla arkadaşıyla sohbet eden Erçel, sohbete görüntülü konuşma arası vererek dedesiyle görüştü. Çıkışta neşeli tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, habercilerle ayaküstü sohbet etti. Bir dijital platformla anlaşan ancak projesi belli olmayan Erçel, "Doğru zamanda doğru şey olsun istediğim için biraz bekliyorum" dedi. Proje konusunda ince eleyip sıkı dokuduğunu söyleyen Erçel, ''Senaryonun içime sinmesi gerekiyor en büyük kriterim bu" dedi. Erçel'in bir dönem 'Aşk Laftan Anlamaz' dizisinde beraber rol aldığı Burak Deniz ile yıllar sonra 'İçimdeki Yabancı' kod adlı yapımda partner olacakları iddia edilmişti.

Etiketler : Tek kriteri senaryo Aşk Laftan Anlamaz Burak Deniz hande erçel
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX