0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Aralık 2018 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:05 Aralık 2018 Çarşamba 08:00:00

Tek hayali evlenmek

Maldiv Adaları'nda ALEM Dergisi'ne özel ropörtaj veren Meryem Uzerli 'Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. O duyguyu yaşamak isterim' dedi. 

Ekranların sevilen ismi Meryem Uzerli, Alem Dergisi’nin son sayısı için Maldivler’e giderek poz verdi. Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gözde Yörükoğlu’nun sorularını yanıtlayan Uzerli, Türkiye'den asla vazgeçmeyeceğini söyledi. Ünlü oyuncu, "Hem Berlin hem İstanbul’dayım. Bir dönem öyle haberler çıktı ki Türkiye’yi terk etti diye. Benim babam Türk. Böyle bir şey nasıl olabilir, sanki babamı terk ediyormuşum gibi geliyor kulağıma" dedi.  Kalbinin boş olduğunu açıkça dile getiren güzel oyuncu, “İlerde beraber olacağım kişi, şu an dünyanın bir yerinde yaşıyor. Hangi ülkede, nerede bilemiyorum elbette. Hayatın nasıl ilerleyeceğini bilemiyoruz” diyerek kalbinin boş olduğunu dile getirdi. Evlilikle ilgili ilk kez konuşan Uzerli, “Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Bu güzel bir şey olur. Bugüne kadar hiç birine karşı böyle bir şey hissetmedim. 'Kendisiyle barışık bir insan' karşıma çıkacaktır diye düşünüyorum. O güzel kombinasyonu, evliliği hayatımda yaşamak, tatmak isterim' diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX