0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2023 Çarşamba 07:29:00 - Güncelleme:20 Eylül 2023 Çarşamba 07:29:00

Tamer Karadağlı'ya övgü yağdırdı

Eski manken Nefise Karatay, TRT Radyo1'de 'Kum Saati' programına katıldı. tabii'de yayınlanan 'Serhat' dizisinde başrol oynayan Karatay "Benden önce başka bir oyuncuyla anlaşmışlar ama olmamış. Bana kısmet oldu.

Eski manken Nefise Karatay, TRT Radyo1'de 'Kum Saati' programına katıldı. tabii'de yayınlanan 'Serhat' dizisinde başrol oynayan Karatay "Benden önce başka bir oyuncuyla anlaşmışlar ama olmamış. Bana kısmet oldu. Diziyi izleyen pişman olmaz" dedi. Rol arkadaşı Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanmasıyla ilgili de konuşan Karatay, "Türk Devlet Tiyatroları'nı altın harflerle yazdıracak. Ülkemizde bu göreve seçilecek en doğru isimlerden biriydi'' şeklinde konuştu. Yusuf Day ile mutlu bir evliliği olan Karatay, "Çok büyük bir şey olmadıkça, geçinmeye gönlün olacak. O zaman evlilikler yürür" dedi.

Etiketler : Nefise Karatay Tamer Karadağl Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX